|  direct bestellen: +31 (0) 297 514 818
Maatwerk offerte
  • petrochemie.jpg
  • oem.jpg
  • sanitair.jpg

Wie is de Breekplatenspecialist?

De Breekplatenspecialist levert een breed scala aan breekplaten voor diverse toepassingen van overdrukbeveiliging en industrie├źn. U krijgt onafhankelijk advies over de meest geschikte breekplaat voor uw toepassing (ook sanitair).

Hitma houdt zich sinds 1926 bezig met procesveiligheid. Al ruim 65 jaar zijn we gespecialiseerd in drukbeveiliging (drukontlasting), overdrukbeveiliging en onderdrukbeveiliging. Vanaf 2011 heeft Hitma Process de activiteiten met betrekking tot breekplaten uitgebreid en is de divisie "Breekplatenspecialist" opgericht. De Breekplatenspecialist is niet merkgebonden en levert kwalitatief hoogwaardige breekplaten voor uiteenlopende industriële toepassingen. U kunt dus aanvragen voor verschillende merken breekplaten bij ons indienen. U krijgt onafhankelijk advies en we bieden de meest geschikte breekplaat tegen een aantrekkelijke prijs. Ons assortiment bestaat naast breekplaten uit breekplaathouders en breekdetectie/sensoren. Ook maatwerk en breekplaten voor OEM-toepassingen behoren tot de mogelijkheden.

Online dienstverlening
Alle informatie over breekplaten en onze dienstverlening vindt u terug op deze website. Hier vindt u achtergrondinformatie over de werking van de verschillende typen breekplaten die kunnen worden ingezet voor (over)drukbeveilging. U kunt prijsinformatie aanvragen en ons specialistenteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast blijft u op de hoogte van het laatste nieuws. Via social media (LinkedIn, Twitter en Youtube) kunt u berichten volgen en delen en komt u eenvoudig in contact met vakgenoten.

Volg Dick Verhoef op Twitter
Onze breekplatenspecialist Dick Verhoef deelt interessante, grappige en nuttige berichten over breekplaten via Twitter. Als u ook actief bent op Twitter kunt u altijd uw vragen aan hem stellen of uw mening met hem delen. Volg @DickVerhoef.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief doet u via deze link.

Deskundig advies
Heeft u een vraag over breekplaten? Geef het aan ons door en profiteer van onze jarenlange ervaring en onze contacten met toonaangevende breekplaatfabrikanten. De servicedienst van Hitma voert de technische ondersteuning bij u op locatie uit. Zij kunnen ook uw breekplaten inspecteren, bijvoorbeeld tijdens de shut down van uw bedrijf. Samen met u werken we aan een optimaal en veilig proces.

Neem contact met mij op via telefoonnummer +31 (0)297 - 514 810 of stuur een mail naar de breekplatenspecialist.

contactgegevens
inschrijven nieuwsbrief
onderdeel van HITMA Process